ESP UNTUK SI GORGEUS

Soya Untuk Kulit Cantik

Haaaaaaaaaa…hari ni nak citer pasal ESP pulak… apa itu ESP, nape glamer sangat ESP ni yer.. 
Energizing Soy Protein and short formnya adalah ESP…

Jadi apa yang istimewanya ESP ni yang sampai laris sampai habis stock tu yer…

Sebab ESP adalah sumber protein soya terbaik. ESP mampu menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar sebabnya bekalan sumber tenaga yang konsisten.  

ESP menyediakan 14 gram protein soya Non-GMO berkualiti tinggi  dengan semua  asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting.  disamping itu juga ESP adalah rendah  lemak dan  bebas laktosa serta kolesterol, ESP juga mengandungi lima  (5) vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones

Satu hal yang nak bagitau soya yg digunakan oleh Shaklee tidak diubah suai secara genetik (Non-GMO).

Protein soya Non-GMO ini dihasilkan di bawah satu program yang digelar

Identity Preservation Program (IPP),di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari  proses pembenihan hinggalah saat pemprosesannya seterusnya sehingga penyimpanannya..

Program ini memastikan kacang soya bebas daripada pendedahan perubahan genetik.

 

Itu sebab cara kita nak consume ESP pun haruslah memastikan zat yang di preserves tu kekal

APA ITU NON-GMO

NON- GMO .. apa tu??? ni saya share link pasal GMO & NON-GMO,

Itu sebab cara kita nak consume ESP pun haruslah memastikan zat yang di preserves tu kekal

 

APA ITU NON-GMO

 

kenapa kena pilih NON-GMO product…sebabnya product GMO ni boleh sebabkan alergy, toxic dan jugak potensi cancer.. tu kadang ada org claim product soya boleh sebabkan kanser kan.. haaaa sebab product tu GMO based. jadi kalau boleh (di ulangi, kalau boleh) pilih sumber soya yang ada label NON-GMO. antara makanan yang di ketahui high potential GMO adalah jagung, soya.. banyak juga.. nanti cer check kat link tu.

 

Macam mana nak consume ESP ni, boleh macam-macam cara ikut kesukaan kita. Cuma jangan laa bancuh dgn air panas yer.. nanti habisss zatnya tu. Sia-sia jer kan…

 

Jadi ingin saya tekan kan sekali lagi, kelebihan-kelebihan ESP Shaklee ni

❦ membantu kulit menjadi lebih halus, gebu dan berseri

❦ membantu memudarkan parut parut lama

❦ membantu membina kuku dan rambut yang lebih sihat

❦ membantu untuk diri yang lebih sihat , ketahanan yang lebih mantap

 

Jadi bagi sesiapa yang ingin mencuba keistimewaan ESP ni, boleh lah hubungi saya. kita bisik-bisik,kita uar – uarkan , SHARE GOOD THING FOR BETTER LIFE

 

Hubungi saya di sini

DISCLAIMER : Statements contained in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products or testimonials are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease