JOIN AHLI SHAKLEE- PILIHAN YANG TEPAT

Nak join ahli ???

bolehhh tak de masaalah, malah anda akan dapat benefit pulak dari join ahli tu tau..
Apa kelebihan nya??


1. MODAL YANG RENDAH
Modal permulaan RM 65 + 10 (postage) jer…..tapi kalau kita dapat kumpul point 200 UV dalam satu pembelian, free jer.. tak perlu bayar RM 65.. mudah kan ? ada banyak lagi option untuk dapat keahlian free..

2. TIADA RISIKO
Dengan modal yang rendah, hampir tiada bebanan bimbang rugi atau tak untung.Keahlian tak expired pulak tu. .Dan product shaklee ini sudah hampir 50 tahun di pasaran. So memang terbukti, tiada kebimbangan tentang kebaikan product kann…

3.JARINGAN NETWORK YANG LUAS
Berpeluang menjana pendapatan sambil menambah kenalan tanpa sempadan. Berpeluang bertemu dengan insan-insan yang berjaya untuk kita tiru formula kejayaan mereka. 
Dengan jaringan ini, berpeluang juga memperbaiki diri, sebab apa… kita nak berjaya kan.
kalau tengok orang -orang yang berjaya, mereka dekat dengan Allah (peringatan untuk diri supaya lebih dekat denganNya)
Kita juga ada mentor yang hebat. Ilmu mereka hebat, diri mereka juga hebat. Jadi kita tidak akan terkapai-kapai di lautan yg luas..ecehhhh ayat…hhihihi..
Pokok pangkal nya kita yang menentukan kejayaan kita

4.TIADA KONSEP MEETING MALAM, KENA KELUAR RUMAH
Kalau dulu saya memang tak minat nak join mana-mana group MLM ni.. nak jadi cerita saya pernah di perkenalkan pada shaklee masa mula-mula dapat kerja dulu. Tapi sebab kena jumpa prospect, kena jadi penunggu kat center, ada meeting malam-malam…saya tidak tertarik, masa tu baru kerja kan..balik selalu malam kena berkejar pulak untuk shaklee…
memang tiring..so saya tak join. tapi Group yang saya join ni tiada paksaan, nak jumpa ke tak nak ker, tak kisah…pucuk pangkalnya (ehh yer ke istilah tu)..tambah pulak semua dihujung jari jer sekarang kan…order pun online…

5.PRODUCT SELAMAT/ SEMULAJADI
Product shaklee semulajadi tanpa bahan kimia yang berbahaya..
Apakah tahap selamat shaklee? Apakah jaminannya? boleh klik kat link kat bawah ni untuk lebih detail.

http://www.shaklee.com.my/bm/difference.asp


Faedah 

  1. Untung runcit sehingga 30%
  2. Pembelian product shaklee semestinya dengan harga ahli, anda akan diberi point dan akan di kumpul sebagai cash bonus, atau dikenali sebagai bonus prestasi setiap bulan antara 5% ~ 21%
  3. Bonus kepimpinan bila mencapai level-level yang di tetapkan oleh shaklee
  4. Bonus tambahan
  5. Insentif Coordinator
  6. Insentif Istimewa
  7. Insentif Melancong (cukup point boleh bawak mak ayah sekali tauuu)
  8. Car bonus
BAGAIMANA NAK REGISTER AHLI??
Anda boleh hubungi saya melalui rangkaian kemudahan dibawah
FB: Asikin Rahman
Fanpage : House of Blossom
Email : aini.q@live.com
HP/WSP : 0194602749 /0104042276 (suami)
Advertisements